Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Zapped

5,6 102 min AventurăComedie

5,6
IMDB: 5,6/10 1.770 voturi

, ,

USA | Canada

317

Report error

Zoey Stevens (Zendaya) este o adolescentă normală care tocmai s-a mutat cu mama ei într-o casă nouă atunci când aceasta s-a recăsătorit cu un bărbat care are la rândul său trei băieţi. Fratele ei Adam este mereu pe fugă datorită faptului că este căpitanul echipei de baschet. Cel mai mic, Ben, se murdăreşte mreu, iar mijlociul are un obicei din a face amestecuri dezgustătoare. Tatăl lor Ted este antrenorul echipei de Baschet şi îi trezeşte pe toţi dimineaţa pentru a-i pregăti.

Când Zoey soseşte la liceul ei, Adam o abandonează rapid şi ea se împrieteneşte cu o fată atipică pe nume Rachel care îi arată împrejurimile. Mai târziu, ea se duce la preselecţiile de dans şi descoperă că amestecurile lui Zach i-au murdărit încălţările. Când soseşte acasă, ea descoperă că Humphrey, câinele familiei, i-a distrus camera şi apoi mai are parte de câteva neplăceri care o disperă. Zoey găseşte apoi o aplicaţie cu ajutorul careia să dreseze câinele, însă imediat ea observă că aplicaţia poate fi folosită şi pentru alte scopuri.

Aceasta are capacitatea de-a convinge şi băieţii să facă tot ce le spune ea, nu doar câinii. Ea foloseşte aplicaţia pe echipa sa şi este uimită să descopere că funcţionează de minune. Când directorul vede că echipa Junior Varsity este mai bună decât cea principală, el le propune o întrecere: o competiţie de dans între echipa Junior şi cea principală. Zoey foloseşte apoi aplicaţia asupra tatălui şi fraţilor vitregi, făcându-i pe aceştia mult mai liniştiţi, mai concentraţi asupra lucrurilor importante, mai curaţi şi sănătoşi.

No links available
No downloads available

Filme similare