Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Whiskey Tango Foxtrot

7 1h 52min BiografieComedieDramaRazboi

7
IMDB: 7/10 27.823 voturi

,

, ,

USA

287

Report error

Nemulţumită de statutul carierei sale de-a acoperi subiecte mărunte, jurnalista Kim Baker (Tina Fey) acceptă o scurtă misiune de-a face corespondenţă de război din Afghanistan, spre dezamăgirea iubitului ei Chris (Josh Charles), care îşi petrece la rândul său mult timp călătorind. Primind un loc de şedere modest pe care-l împarte cu alţi jurnalişti internaţionali, ea leagă o prietenie cu corespondenta britanică Tanya Vanderpoel (Margot Robbie) şi cu fotograful irlande liber-profesionist Iain MacKelpie (Martin Freeman).

După o perioadă de adaptare în care este ajutată de legătura afghană Fahim Ahmadzai (Christopher Abbott), ea începe să îşi ia misiunea în serios şi atrage remarci acide din partea soldaţilor care pun la îndoială valoarea misiunii lor acolo şi se pune în pericol pentru a obţine imagini senzaţionale de pe câmpul de luptă. În cele din urmă, Generalul Hollanek (Billy Bob Thornton) începe să o aprecieze tot mai mult. În ciuda pericolului, Kim rămâne în Afghanistan mai multe luni peste perioada iniţială, iar apoi lunile se transformă chiar în ani.

Relaţia cu Chris se sfârşeşte brusc atunci când ea îl prinde nepregătit şi se dă de gol că o înşela cu o altă femeie. În ciuda judecăţii sale primare, ea începe o relaţie amoroasă cu Iain, iar aceasta se transformă în timp în cea mult mai serios decât o aventură. Cu toate că statutul ei de femeie prezintă provocări într-o societate care pune foarte multe restricţii femeilor, ea reuşeşte să întoarcă asta în avantajul ei şi obţine acces la femeile dintr-un sat care-i explică faptul că ele au sabotat puţurile construite de americani din nişte motive mult mai profunde decât ar fi crezut.

No links available
No downloads available

Filme similare