Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Walking on Sunshine

6 1h 37min MuzicalRomantic

5,3
IMDB: 5,3/10 3.749 voturi

,

, ,

UK | USA | Italia

212

Report error

La început, Taylor şi iubitul ei, Raf, se află pe mare şi discută despre faptul că Raf ar dori ca Taylor să rămână cu el în Italia, însă ea doreşte să meargă la facultate şi să-şi înceapă „viaţa adevărată”. Trei ani mai târziu, Taylor se duce la Apulia în vacanţă. Sora ei Maddie, care a fost acolo cu cinci săptămâni înaintea lui Taylor, o întâmpină când ajunge şi o surprinde cu o casă extravagantă şi cu prietena lor Lil. Maddie o şochează pe Taylor cu vestea că urmează a se mărita peste doar două zile.

Lil dezvăluie faptul că Taylor a avut un iubit în Apulia în urmă cu trei ani, însă ea explică faptul că nu vrea să-şi mai amintească asta. După aceea, Taylor se duce la plajă pentru a vedea dacă recunoaşte pe cineva cunoscut în vacanţa de acum trei ani. Ea se reuneşte cu Elena şi iubitul ei, Enrico, dar şi cu amicul Mikey. Ea îl vede apoi pe Raf pe plajă şi cei doi se reîntâlnesc. Raf o recunoaşte şi este pe cale s-o întâmpine, dar Maddie apare imediat şi îl sărută, arătând faptul că el este logodnicul său!

Raf, Elena, Mikey şi Enrico sunt cu toţii surprinşi de faptul că Taylor şi Maddie sunt surori, deoarece li se pare că cele două nu au nimic în comun. Taylor este şocată că Maddie se căsătoreşte cu Raf, dar se preface că nu îi cunoaşte pe niciunul dintre ei, chiar dacă Elena o sfătuieşte să-i spună adevărul surorii sale. Taylor nu vrea să facă asta şi crede că e mai bine să ţină secret pentru a nu o îngrijora pe Maddie.

No links available
No downloads available

Filme similare