Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Under the Tuscan Sun

6,7 113 min ComedieDramaRomantic

6,7
IMDB: 6,7/10 33.998 voturi

, ,

USA

235

Report error

Frances Mayes (Diane Lane) este o scriitoare din San Francisco a cărei viaţă aparent perfectă ia o turnură neaşteptată atunci când află că soţul ei a înşelat-o cu o altă femeie. Divorţul – şi pierderea casei în favoarea fostului soţ care acum este împreună cu o femeie mult mai tânără ce a rămas şi însărcinată – o aruncă pe Frances într-o depresie şi se regăseşte în ipostaza de-a nu mai avea inspiraţie pentru a scrie cărţi.

Cea mai bună prietenă a ei este Patti (Sandra Oh), o lesbiană care este însărcinată, începe să creadă că Frances s-ar putea să nu-şi mai revină niciodată din acest şoc suferit. Din acest motiv, Patti o sfătuieşte pe Frances să plece într-o vacanţă în Toscana, Italia, folosindu-se de biletul pe care l-a cumpărat ea înainte de-a rămâne însărcinată. La început, Frances refuză oferta, dar după încă o zi depresivă în apartamentul ei, ea hotărăşte să accepte şi să plece pentru o vreme să vadă locuri şi oameni noi.

În Toscana, grupul turistic în care se află şi ea fac un mic popas în Cortona. După ce se plimbă pe străzile încântătoare, ea observă un anunţ cu o vilă de vânzare. Ea se întoarce la grup şi pe când mergeau spre următoarea destinaţie, autobuzul face o mică oprire fix în faţa vilei respective, iar Frances consideră că este un semn. Printr-o serie de întâmplări fericite, ea ajunge să devină proprietara acestei vile din frumoasa Toscana. Frances începe o viaţă nouă cu ajutorul câtorva persoane interesante şi neobişnuite din jurul său şi angajează o echipă de imigranţi polonezi să renoveze vila.

No links available
No downloads available

Filme similare