Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Report error

Un grup de patru indivizi (Marek (James Frain), iubita lui, Arielle (Diora Baird), Losada (Harold Perrineau) şi Evers (Ryan Donowho) jefuiesc o maşină blindată şi omoară şoferii acesteia. După jaf, forţele de poliţie creează puncte de control pentru a-i găsi pe hoţi. Cei patru hoţi sunt conştienţi că se potrivesc profilului şi, pentru a nu se lăsa descoperiţi, ascund cele patru milioane de dolari furaţi în bagajele unei familii ce pleca în vacanţă. Atât hoţii cât şi respectiva familie ajung la punctul de control, iar hoţii sunt imediat traşi pe dreapta unde li se scotoceşte maşina. În timp ce fac acest lucru, familia ce are banii furaţi trece de punctul de control fără vreo problemă.

În afară de un anti radar ce-i aparţine lui Marek, poliţia nu găseşte nimic suspect şi îi lasă să plece, iar aceştia pornesc pe urmele familiei pentru a recupera geanta cu bani. Curând îi prind din urmă, iar tatăl, Nate (Jim Caviezel), observă că este urmărit de cineva şi încearcă să scape de ei, dar este prins de radarul poliţiei şi tras pe dreapta. Hoţii evită să fie opriţi datorită scannerului respectiv. Nate spune poliţiei că era urmărit de o maşina, dar „Garcea” nu îl ia în seamă şi îi dă o contravenţie pentru condus neglijent.

Nate îl roagă să nu-i dea amenda deoarece îi va afecta eliberarea condiţionată, deoarece tocmai fusese eliberat după 18 luni de închisoare din cauza fraudelor imobiliare. Continuând să se roage de el să-l ierte, Nate este arestat de Garcea şi dus la secţie. Între timp, soţia lui, Robyn (Elisabeth Rohm), şi cei doi copii ai lor, Shane şi Kenny, merg la un motel pentru a petrece noaptea în aşteptarea eliberării lui Nate. În noaptea respectivă grupul de hoţi intră peste Robyn şi o atacă, fortând-o să se baricadeze în baie, iar mai apoi să fugă pe geamul de acolo.

No links available
No downloads available

Filme similare