Filme Online HD si Seriale Subtitrate

THEEB

7,5 1h 40 min AventurăDramaThriller

7,5
IMDB: 7,5/10 3.176 voturi

, ,

United Arab Emirates | Qatar | Jordan | UK

279

Report error

Ne aflăm în anul 1916. Rămaşi orfani recent, Hussein şi Theeb din tribul Howeitat provin dintr-o familie de ghizi pilgrim şi s-au obişnuit cu un stil de viaţă nomad. Într-o noapte, tabăra lor este vizitată de Edward, un ofiţer britanic, şi de un arab pe nume Marji. Ofiţerul poartă cu el o cutie de lemn despre care se zvoneşte că ar fi plină cu aur şi asta atrage curiozitatea lui Theeb. Lui Hussein i se cere să îi ghideze pe aceştia către un puţ aflat aproape de calea ferată plasată strategic de Otomani.

Bărbaţii din tabără îi avertizează pe aceştia de faptul că acea cale este plină de oameni periculoşi. Theeb vrea să li se alăture în aventură, însă fratele său nu doreşte să-l expună pericolelor şi doreşte să-l lase acasă. În ziua următoare, când grupul pleacă la drum, băiatul nu îşi ascultă fratele mai mare şi îi urmăreşte până ce reuşeşte să îi prindă din urmă după o zi de mers. În ciuda obiecţiilor lui Hussein şi îngrijorarea lui Marji, prezenţa lui Theeb îi este indiferenta lui Edward care doreşte să ajungă mai repede la destinaţie.

După ce ajung la puţ, ei descoperă că acesta este contaminat de sângele cadavrelor măcelărite care au fost aruncate acolo. Grupul observă este urmărit de un grup de oameni de la distanţă. Ei scapă rapid, dar Edward insistă să îşi continue drumul. Hussein îi conduce spre un alt puţ din apropiere aflat în canion, însă cad victime unei ambuscade. Edward şi Marji sunt împuşcaţi de la distanţă, iar Hussein şi Theeb se ascund până la căderea nopţii. După aceea, când o altă razie soseşte, Theeb cade într-un puţ. Chiar dacă reuşeşte să iasă, el rămâne izolat în deşert.

No links available
No downloads available

Filme similare