Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Veil

Secta 2016    

5 93 min HorrorMister

4,9
IMDB: 4,9/10 1.221 voturi

, ,

USA

274

Report error

The Veil – Secta 2016, film online HD, subtitrat în Română

25 de ani au trecut de când membrii cultului religios Heaven’s Veil s-au sinucis în masă, iar regizoarea de documentare Maggie Price o contactează pe singura supravieţuitoare a acelor evenimente, Sarah Hope, pentru a filma un documentar în care să prezinte ceea ce s-a petrecut cu adevărat atunci. Sarah, care avea doar cinci ani când a fost găsită la faţa locului, accepta atunci când află că Maggie o informează că a aflat despre nişte filmări despre care nimeni nu ştia că există.

Fratele lui Maggie, Christian, îi pune ca tatăl lor a fost agentul FBI care a condus investigaţia respectivă. La scurtă vreme după ce a descoperit sinuciderea în masă, tatăl lor s-a sinucis şi el, făcându-i pe Christian şi Maggie să devină obsedaţi de descoperirea acestui mister. Împreună cu echipa ei, Maggie o ia pe Sarah şi o duce la locul unde s-a petrecut sinuciderea cultului. Ei filmează reacţia Sarei atunci când se întoarce acolo şi sunt îngrijoraţi atunci când îşi pierde cunoştinţa, fiind copleşită de amintiri şi viziuni fantomatice.

După ce stabilesc tabăra pe timpul nopţii, Sarah se trezeşte dintr-un coşmar şi îi vede pe însoţitorii ei că îl caută pe unul dintre membrii echipei care a fugit cu rulota. Doi dintre ei se duc să-l găsească pe fugar în timp ce restul o urmăresc pe Sarah care şi-a amintit de locul unei case ascunsă în pădure. Înăuntru, ei găsesc filmările pierdute şi cadavrul descompus al unuia dintre membrii cultului. Pe o casetă aflată în apropierea cadavrului ei, aceasta strigă că ea nu poate fi controlată şi i se adresează direct lui Sarah înainte de-a muri.

No links available
No downloads available

Filme similare