Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Trust

Increderea    

6 93 min CrimăThriller

5,5
IMDB: 5,5/10 2.839 voturi

,

, ,

UK

293

Report error

The Trust – Increderea 2016, film online HD, subtitrat în Română

Stone (Nicolas Cage) şi Waters (Elijah Woods) sunt doi poliţişti care lucrează la secţia de dovezi din cadrul Departamentului de Poliţie din Las Vegas. Afundaţi în lene, corupţie şi incompetenţă din punct de vedere birocratic, cei doi duc nişte vieţi insipide şi seci precum nisipurile deşertului, acest lucru putând fi văzut foarte clar din privirea pierdută a lui Waters atunci când este împreună cu o prostituată. Stone, pe de altă parte, arată un pic mai multă determinare şi atunci când află că un traficant de heroină a făcut rost într-un mod suspect de rapid de suma de 200 de mii de dolari pentru a-şi plăti cauţiunea, îl presează pe Waters să-l ajute.

El doreşte să afle cum a putut face rost individul cu pricina de o sumă atât de mare într-un timp atât de scurt. Atunci când partenerul său îl întreabă de ce vrea să afle asta, el îi răspunde că „nu am nimic mai bun de făcut şi îmi dispreţuiesc slujba.” După o anchetă care nu se desfăşoară deloc aşa cum scrie la carte, cei doi anti-eroi fac o descoperire de proporţii mult mai mari decât se aşteptau.

Ei ajung să găsească un seif enorm ce se află în subteran, fiind ascuns sub un complex de apartamente. Pe măsură ce Stone şi Waters îşi fac planuri despre cum să spargă acel seif, o misiune foarte dificilă care va necesita o documentare pe măsură din partea lui Stone care merge să discute cu mai mulţi experţi, Waters încearcă să realizeze o hartă. Însă orice planuri, indiferent cât de bine sunt calculate, pot să o ia razna, iar acest lucru se întâmplă şi cu al lor, iar consecinţele sunt foarte mari.

Urmăreşte online filmul The Trust – Încrederea 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare