Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Timber

5,5 81 min AventurăDramaWestern

5,5
IMDB: 5,5/10 1.128 voturi

, ,

SUA

340

Report error

The Timber 2015, film online HD subtitrat în Română

În timpul goanei după aurul din Yukon, fraţii Wyatt şi Samuel pleacă să-şi ia tatăl înstrăinat, Jebediah, despre care se zvoneşte că ar fi devenit violent după ce mina de aur în care lucra a secat. Samuel şi familia lui sunt pe cale de-a fi evacuaţi de pe proprietatea lor, iar şeriful Show îl suspectează pe Wyatt de o crimă recent petrecută. Acesta îşi doreşte să îşi omoare tatăl, dar Samuel insistă să-l ia în viaţă de acolo.

Înainte de-a pleca, bancherul Mr. Howell încalcă înţelegerea pe care a făcut-o cu cei doi fraţi şi insistă ca aceştia să-l ia cu ei pe Colonelul Rupert Thomas şi întregul său bagaj. Cei doi fraţi nu au de ales şi trebuie să se supună solicitării bancherului. Ei ajung să se întâlnescă ulterior cu un martor pe nume Percival Hawkins, care, însă, are limba tăiată. Cei doi băieţi cred că acest lucru a fost făcut de către tatăl lor pentru a-l reduce la tăcere pe individ.

Înainte să ajungă la mina respectivă, trăsura lor cedează şi pierd doi cai din cauza acestui incident. Rămaşi cu doar un singur cal pe care să se bazeze, ei sunt nevoiţi să îşi continue drumul fără bagajele cu care au plecat. Supervizorul minei se pare că şi-a pierdut minţile, iar Thomas îl atacă atunci când descoperă că totul pare să fie în zadar. Tensiunile cresc şi mai mult atunci când Wyatt îl acuză pe Thomas că a fost trimis pentru a-i ucide. Între timp, pe când stau de vorbă, Wyatt le spune că el crede că este destinat să ajungă în iad.

Urmăreşte online filmul The Timber 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare