Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Throwaways

4,5 90 min AcțiuneComedieThriller

4,5
IMDB: 4,5/10 590 voturi

, ,

USA

222

Report error

The Throwaways 2015, film online HD, subtitrat în Română

Când infamul hacker Drew Reynolds este capturat de CIA, lui i se dă de ales. Fie îşi va petrece restul vieţii la puşcărie, fie acceptă să lucreze pentru ei. Reynolds acceptă să lucreze cu CIA numai că vrea să poată să-şi formeze propria lui echipă pe care o denumeşte „Throwaways”, iar aceasta este considerată drept dispensabilă. Drew Reynolds trăieşte în singurătate şi face ceea ce ştie el mai bine: să facă hacking asupra celor despre care crede că ar reprezenta o ameninţare la adresa Americii sau lumii libere.

Prietenul lui în cybersecuritate, Erik, îl avertizează că CIA i-a descoperit şi chiar dacă reuşeşte să îi păcălească pentru scurtă vreme, el ajunge să fie capturat. După ce se întâlnesc cu el, agenţii Holden şi Connelly vin cu oferta respectivă prin care să îi ajute la eliminarea ameninţărilor mai mari. Un hacker neidentificat a reuşit cumva să intre în centrala de energie a oraşului Chicago folosindu-se de un program volatil cunoscut drept „Pantheon”.

Dacă acest dispozitiv ajunge pe mâinile celor cu intenţii rele, întreaga lume ar ajunge la mila unor aumiti terorişti. Având această ofertă pe masă, Drew acceptă să îi ajute în schimbul imunităţii totale şi a avea posibilitatea de-a alcătui propria echipă de experţi cu care să lucreze. Pe măsură ce misiunea progresează, echipa este capabilă să afle faptul hackerul respectiv este Teebs, un tânăr anarhist care intenţionează să vândă programul pe piaţa neagră celui ai mare ofertant care se dovedeşte a fi un terorist rus pe nume Olag Constantin.

No links available
No downloads available

Filme similare