Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Shallows

6,5 1h 26min DramaHorrorThriller

6,5
IMDB: 6,5/10 57.443 voturi

, ,

SUA

453

Report error

La puţin timp după moartea mamei sale, studenta la medicină Nancy Adams (Blake Lively) se duce pe o plajă retrasă pentru a face surf. Această plajă are o semnificaţie aparte deoarece mama ei obişnuia să meargă la rândul ei acolo şi a făcut surf când a aflat că este însărcinată cu Nancy. Ea este dusă pe acea plajă de către un localnic prietenos pe nume Carlos (Óscar Jaenada), care refuză să-i spună cum se numeşte plaja, însă îi spune că acolo este un adevărat paradis.

După ce soseşte la destinaţie, Nancy se întâlneşte cu alţi doi localnici şi cei trei ies să se ia la trântă cu valurile. Luând o pauză de la surfing, Nancy vorbeşte pe internet cu sora ei Chloe (Sedona Legge) căreia îi spune că se află pe plaja mamei lor. Când vorbeşte şi cu tatăl ei (Brett Cullen) ni se dezvăluie faptul că moartea mamei sale a făcut-o pe Nancy să ia în considerare renunţarea la şcoala de medicină.

Conversaţia devine emoţională şi Nancy închide pentru a mai prinde un ultim val înainte de-a se întoarce la hotel. Pe când aştepta valul să vină, ea observă cadavrul unei mare balene plutind foarte aproape de ea. Nerealizând faptul că acolo este un mare rechin alb care se înfruptă din balenă, ea se urcă pe placă şi rechinul o atacă, făcând-o să se lovească sever la cap de o formaţiune stâncoasă. Din acel moment, Nancy se luptă cu ea însăşi pentru a-şi menţine luciditatea şi a găsi o modalitate ingenioasă ca să iasă din această situaţie critică.

No links available
No downloads available

Filme similare