Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Secret Life of Walter Mitty

8 114 min AventurăComedieDrama

8
IMDB: 8/10 221.755 voturi

, ,

USA | Canada | UK

260

Report error

Walter Mitty (Ben Stiller) se ocupă cu negativele fotografiilor de la revista Life şi visează deseori la aventuri fantastice. De asemenea, el are o pasiune pentru colega sa, Cheryl (Kristen Wiig). Fotojurnalistul Sean O’Connell (Sean Penn), care lucrează îndeaproape cu Mitty, i-a trimis acestuia un pachet conţinând cele mai recente negative şi un portofel drept cadou pentru munca excelentă depusă până acum. Mai mult decât atât, acel pachet ar trebui să conţină o fotografie specială, negativul 25, despre care spune că surprinde „chintesenţa” vieţii şi că aceasta ar trebui să fie folosită pentru prima pagină a revistei tipărite.

Din nefericire, acel negativ lipseşte din pachet şi Mitty este obligat să suporte criticile din partea superiorului Ted Hendricks (Adam Scott). Folosind celelalte negative drept indicii, Mitty îşi dă seama că O’Connell se află în Groenlanda, astfel că porneşte într-acolo pentru a da de el. Ajuns acolo, Mitty merge într-un bar şi întreabă de O’Connell. Barmanul îi spune că acesta se află deja într-un vapor, iar pentru a-l putea găsi, Mitty ar avea nevoie să meargă la elicopterul poştei, dar pilotul este deja beat, cântând karaoke în bar.

Mitty nu doreşte să zboare cu un pilot beat, dar şi-o imaginează pe Cheryl cântându-i şi capătă curaj pentru a se urca în avion. În apropierea vaporului, Mitty află că elicopterul nu poate ateriza pe el. Mitty înţelege greşit spusele pilotului de-a sări din elicopter, iar apoi realizează că această întreagă aventură se desfăşoară fix invers decât în visele sale. După o serie de peripeţii, Mitty îşi continuă călătoria şi ajnge în Islanda, acolo unde O’Connell s-a dus pentru a fotografia vulcanul Eyjafjallajökull. Erupţia acestui vulcan îl împiedică pe Mitty să-l găsească pe O’Connell, iar apoi primeşte un mesaj prin care i se cere să se întoarcă de urgenţă la New York, ceea ce îi pune în pericol serios cariera.

No links available
No downloads available

Filme similare