Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Second Mother

9 112 min ComedieDrama

9
IMDB: 9/10 6.392 voturi

, ,

Brazilia

362

Report error

The Second Mother 2015, film online HD, subtitrat în Română

Val, o femeie din Pernambuco, se mută la Sao Paulo pentru a-i oferi o viaţă mai bună fetiţei sale, Jessica. În Sao Paulo, Val lucrează ca menajeră pentru o familie bogată şi are grijă de băiatul lor, Fabinho. Cu toate ca Val şi Fabinho au o relaţie strânsă, acest lucru nu o încălzeşte foarte tare pe Val deoarece fiica ei continuă să locuiască în Pernambuco şi îi poartă pică mamei sale deoarece este mai tot timpul plecată departe de ea şi nu apucă să o vadă.

Când Jessica se apropie de majorat, Val primeşte un telefon de la ea întrebând-o dacă poate să stea un pic cu ea în timp ce studiază pentru examenul de intrare la Universitatea din Sao Paulo. Val, care locuieşte în casa angajatorilor săi, îi întreabă dacă îi permit fiicei sale să locuiască un timp acolo şi aceştia acceptă. Când se duce s-o ia pe Jessica de la autobuz, între ele este o tensiune foarte mare atunci când, nevăzând-o de zece ani, Val nu îşi recunoaşte propria fiică.

Când Jessica este prezentată angajatorilor lui Val, Don Carlos devine imediat intrigat de tânără atunci când află că studiază arhitectură şi se oferă să-i prezinte casa. Val şi soţia lui Carlos devin nemulţumite de comportamentul fetei şi de faptul că îi tratează pe cei doi soţi ca pe nişte egali, neţinând seama de diferenţa de clasă socială. Lucrurile devin incomfortabile pentru Jessica atunci când Don Carlos, după ce îi face turul unor clădiri interesante din punct de vedere arhitectural, începe să îi facă avansuri.

Urmăreşte online filmul The Second Mother 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare