Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Sand

Creaturile Nisipului    

4 1h 24min HorrorSCI-FI

4
IMDB: 4/10 1.366 voturi

,

SUA

5187

Report error

Un grup de prieteni încearcă să profite de vacanţa de primăvară şi să petreacă pe plajă. În timp ce o membră a grupului, Heather (Etalvia Cashin), filmează petrecerea, doi dintre băieţi, Vance (Hector David Jr.) şi Gilbert (Cleo Berry), găsesc o bilă uriaşă acoperită cu o substanţă ciudată. Ei îşi continuă apoi petrecerea şi îşi pun toate telefoanele într-o geantă pentru a nu fi deranjaţi. În dimineaţa următoare, petrecăreţii se trezesc împrăştiaţi pe toată plaja, fiecare având o mahmureală urâtă.

Mai mulţi dintre ei, printre care şi Heather, sunt de negăsit, rămânând în urma lor doar nişte saci de dormit goi. Kaylee (Brooke Butler) este martora unei întâmplări ciudate, iar Marsha (Nikki Leigh) pleacă în căutarea lui Heather. Kaylee o avertizează pe aceasta să nu se atingă de nisip, însă ea nu ţine cont şi la scurt timp ea se regăseşte în situaţia de-a nu se mai putea mişca. Văzând-o panicată, Vance se duce s-o ajute, dar rămâne şi el înţepenit de îndată ce atinge nisipul.

Atât Vance cât şi Marsha sunt ucişi brutal pe măsură ce trupurile lor se afundă în nisip, spre teroarea prietenilor care asistă neputincioşi. Jonah (Dean Geyer) observă că bila pe care o găsiseră mai devreme era, de fapt, un ou care acum este spart şi trage concluzia că orice ar fi eclozat din acel ou s-a ascuns sub nisip şi este responsabil pentru aceste ucideri înfiorătoare. Ei nu pot să sune după ajutoare deoarece telefoanele sunt blocate în portbagajul maşinii, astfel că încearcă să găsească o cale prin care să ajungă la maşină fără a atinge nisipul ucigaş.

No links available
No downloads available

Filme similare