Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Marine 2006

5 92 min AcțiuneDramaThriller

5
IMDB: 5/10 27.546 voturi

, ,

USA

313

Report error

În Irak Puşcaşul Marin Sergent John Triton (John Cena) distruge o ascunzătoare ce aparţine grupului terorist Al-Qaeda. Fără să mai asculte ordinele primite de-a aştepta întăriri, Triton atacă extremiştii şi salvează toţi ostaticii. A doua zi dimineaţă, Triton este informat de colonelul său că va fi lăsat la vatră în mod onorabil. Întors acasă din Irak, Triton întâmpină dificultăţi în a se reobişnui cu viaţa de civil şi este concediat din postul de paznic pentru că a folosit forţă excesivă. Soţia lui, Kate (Kelly Carlson), hotarăşte că au nevoie de o vacanţă pentru a-l face pe John să se reacomodeze cu civilia.

Între timp, criminalul Rome (Robert Patrick) jefuieşte un magazin de bijuterii împreună cu gaşca lui din care fac parte iubita lui, Angela (Abigail Bianca), Morgan (Anthony Ray Parker), Vescera (Damon Gibson), şi Bennett (Manu Bennett). Rome este în legătură cu un partener anonim cu care plănuieşte să împartă profiturile obţinute de pe urma bijuteriilor furate. Aflaţi pe fugă, aceştia se opresc la o benzinărie unde se află si John cu Kate. Atunci când doi poliţişti sosesc acolo pentru a alimenta, Morgan împuşcă mortal unul dintre ei, iar Rome îl împuşcă pe celălalt în timp ce Angela îl ucide pe prooprietarul benzinăriei ca să nu lase martori.

Atunci când Triton încearcă să împiedice ca soţia lui să fie răpită, Bennett îl loveşte şi îl lasă înconştient. El îşi recapătă cunoştinţa şi îi urmăreşte pe indivizi cu maşina poliţiei, iar la un moment dat maşina cade într-o râpă cauzând aparent moartea sa. În cele din urmă, Triton reuşeşte să scape cu viaţă din accident şi se duce să-l caute pe detectivul Van Buren, cel care se ocupă de urmărirea găştii cu pricina ca să-l ajute să dea de ei şi să-şi salveze soţia.

No links available
No downloads available

Filme similare