Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Ghouls

7 127 min AcțiuneHorror

6,3
IMDB: 6,3/10 1.084 voturi

, ,

China

346

Report error

Mojin: The Lost Legend 2015 (The Ghouls), film online HD, subtitrat în Română

Filmul este plasat în anul 1989 atunci când trei jefuitori de morminte s-au tretras într-o Americă „bolnavă”, în special în New York. Hu BaYi (Chen Kun) şi Wang KaiXuan (Huang Bo) au început să vândă diverse „artefacte” chinezeşti pe străzile din New York şi promit fiecărui cumpărător cultura şi noroc. Un grup de agenţi INS îi urmăreşte pe o alee, însă aceştia sunt salvaţi de Shirley (Shu Qi) care s-a adaptat mult mai bine în America şi ştie mai multe lucruri despre oamenii de aici.

Wang, care a fost membru în grupul Red Guard şi a participat în mod activ cu Hu, încă se mai gândeşte la el însuşi că la un revoluţionar, sau ceva de genul acesta, şi tânjeşte la zilele de demult. O serie de imagini din trecut prezentate de la un sit arheologic în anul 1969 unde membrii din Red Guard văd statuetele antice că mărcile exceselor burgheze şi ne poartă într-un triunghi amoros între Hu, Wang şi Ding SiTian (Angelababy), o comunistă care a furat inimile ambilor bărbaţi cu statutul ei de adevărata credincioasă.

Moartea ei în timpul unei expediţii de-a găsi o floare mitologică i-a afectat pe ambii bărbaţi din motive diferite. Hu a pierdut o dragoste adevărată, iar Wang a pierdut o reprezentare a purităţii revoluţiei. Hu a trecut peste această pierdere într-un mod relativ, însă Wang încă o păstrează pe Ding în inima lui şi numai că asta se datorează mai mult învăţămintelor sale politice decât orice sentimente pe care le-ar fi avut vreodată pentru ea.

Urmăreşte online filmul Mojin: The Lost Legend 2015 (The Ghouls), cu subtitrat în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare