Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Fundamentals of Caring

7,4 1h 37min ComedieDrama

7,4
IMDB: 7,4/10 24.136 voturi

, ,

SUA

298

Report error

The Fundamentals of Caring 2016, film online HD, subtitrat în Română.

Cerinţele fundamentale pentru cei care vor să aibă grijă de persoanele cu dizabilităţi sunt descrise prin acronimul „ALOHA” – Ask, Listen, Observe, Help, Ask Again – (Întreabă, Ascultă, Observă, Ajută, Întreabă din nou), iar acestea îi sunt explicate lui Ben (Paul Rudd), un fost scriitor care încearcă să se consoleze în urma unei tragedii care l-a lovit în plin. El speră să găsească într-un fel alinare după moartea fiului său ajutând alte persoane aflate în situaţii dificile.

Primul client al lui Ben este Trevor (Craig Roberts), un tânăr în vârstă de 18 ani cu probleme severe şi cu un temperament vulcanic. Trevor este agresiv şi dificil, iar prima întrebare atunci când îl chestionează pe Ben înainte de-al angaja la care doreşte răspuns este cum îl va şterge la fund – lucru ce se numără printre sarcinile pe care va trebui să le îndeplinească. El încearcă să-l şocheze pe Ben şi să-l îndepărteze, însă spre surprinderea lui nu reuşeşte acest lucru şi Ben primeşte jobul.

Trevor nu este văzut cu ochi prea buni de către îngrijitori pentru că până acum a reuşit să îndepărteze mulţi dintre ei prin comportamentul lui, însă el recurge la aceste gesturi pentru a îndepărta oamenii din jurul său şi a se proteja astfel emoţional. Însă toate tertipurile care i-au funcţionat până acum se dovedesc ineficiente în faţa lui Ben şi acesta ajunge să-i intre pe sub piele tânărului, împrietenindu-se cu el şi convingându-l să meargă într-o excursie împreună. În această excursie, Trevor se întâlneşte cu o tânără tulburată pe nume Dot (Selena Gomez).

Urmăreşte online filmul The Fundamentals of Caring 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare