Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Forrest

Pădurea Blestemată    

6 93 min Horror

6
IMDB: 6/10 4.662 voturi

, ,

Statele Unite

264

Report error

The Forest – Pădurea Blestemată 2016, film online HD, subtitrat în Română

Majoritatea poveştii se desfăşoară în şi prin jurul Pădurii Aokigahara, una aflată la baza muntelui Fuji din Japonia, o destinaţie cunoscută pentru cei care vor să-şi ia viaţa singuri. Sara Price (Natalie Dormer), o femeie americană, primeşte un apel telefonic din partea poliţiei Japoneze prin care este înştiinţată că ei suspectează că sora ei geamănă, Jess, a murit doarece a fost văzută ducându-se în acea pădure. În ciuda îngrijorărilor în partea logodnicului ei Rob, ea pleacă în Japonia şi se duce în hotelul unde se cazase sora ei.

La hotel, Sara se întâlneşte cu un reporter pe nume Aiden (Taylor Kinney), cu care ia masa împreună şi îi povesteşte despre faptul că părinţii ei au murit într-un accident – în realitate, aceştia au murit din cauza unor acţiuni sinucigaşe ale mamei sale, însă ea nu a văzut acest lucru, doar sora ei. Aiden o invită să se ducă în pădure cu el şi un ghid turistic pe nume Michi pentru a o căuta pe sora ei.

Pe când cei trei pătrund în pădure, Michi îi spune lui Sara că Jess cel mai probabil s-a sinucis. Adânc în inima pădurii, grupul descoperă un cort galben despre care Sara crede că îi aparţine surorii sale. Cum noaptea se apropie, Michi sugerează să lase un bilet pentru Jess şi să plece. Sara refuză, iar Aiden se oferă voluntar să stea cu ea pe parcursul nopţii. În acea noapte, Sara aude foşnete şi, crezând că e Jess, se duce în pădure ghidându-se după acele zgomote. Sara găseşte o fată locală, Hochiko, care susţine că o cunoaşte pe sora ei. De asemenea, ea o avertizează să nu aibă încredere în Aiden şi fuge când îl aude pe acesta.

Urmăreşte online filmul  Pădurea Blestemată 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare