Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Duel

Duelul    

6 1h 50min DramaWestern

6
IMDB: 6/10 3.890 voturi

, ,

SUA

412

Report error

oi bărbaţi se luptă până la moarte într-un duel neobişnuit denumit drept „Helena Duel”, numit aşa după oraşul texan în care se desfăşoară el. Cu toate că în această perioadă 1866, veteranii Războiului Civil se luptă cu Mexic pentru a păstra Texasul, duelul dintre Abraham Brand (Woody Harrelson) şi Jesse Kingston (Jimmy Lee Jr) este unul personal. Prezent la acest carnagiu este şi micuţul David Kingston, fiul lui Jesse, care, la vârsta de doar 10 ani, vede cum tatăl său este ucis cu violenţă de Brand.

David (Liam Hemsworth), ajuns acum la vârsta de 26 de ani, a devenit Ranger Texan şi ajunge printr-un concurs de evenimente să îl ancheteze chiar pe Abraham, acuzat că ar fi responsabil pentru o serie de crime petrecute într-un mic sat din apropierea oraşului Rio Grande, acolo unde au fost arucate cadavrele. Toate victimele sunt de naţionalitate mexicană, iar printre ele se numără şi nepotul Generalului Calderon (José Zúñiga), o personalitate mexicană proeminentă, dacă nu va fi satisfăcut de rezultatele obţinute de Rangerii Texani îşi va aduce propria miliţie să rezolve problema.

David este foarte devotat slujbei sale şi dorinţa de-a face dreptate este mai mare decât dragostea pentru Marisol (Alice Braga), soţia care nu este de acord cu plecarea lui şi ameninţă că va fugi de acasă dacă o lasă singură, astfel că e nevoit s-o ia cu el. Apropiindu-se de oraş, cei doi sunt întâmpinaţi nu foarte primitor de băiatul lui Abraham, Isaac (Emory Cohen), iar David îşi ascunde identitatea şi intenţiile pentru a evita suspiciunile. Abraham este foarte apreciat de localnici care-l văd ca pe un adevărat predicator şi iau de bune toate zicerile sale despre legalitate şi spiritualitate.

Urmăreşte online filmul The Duel – Duelul (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare