Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Correspondence

La Corrispondenza    

5,8 146 min DramaRomantic

5,8
IMDB: 5,8/10 655 voturi

, ,

Italia

288

Report error

The Correspondence 2016 (La corrispondenza), film online HD, subtitrat în Română.

O aventură intensă între un astrofizician căsătorit şi o studentă este întreruptă brusc de dispariţia misterioasă a profesorului. Amy Ryan (Olga Kurylenko) jonglează între studiul astrofizicii şi meseriei de cascador unde îşi pune deseori viaţa în pericol dublând actriţele de acţiune în scenele spectaculoase din filme. Relaţia pe care o are cu profesorul Ed Phoerum (Jeremy Irons), un bărbat mai în vârstă decât ea şi care e expert în meseria lui, durează deja de aproximativ şase ani.

Din moment ce Ed are o familie în Edinburgh, iar Amy locuieşte undeva în Anglia, relaţia lor se desfăşoară în mare parte prin intermediul internetului, pe Skype, sau prin scrisori, SMS-uri, eMail-uri… Capacitatea lui Ed de a face în aşa fel încât să-i livreze flori lui Amy fix în momentul conversaţiei lor de pe Skype sau să primească vreo felicitare în timp ce citeşte mail-urile de la el creează o emoţie foarte mare în relaţia lor, umplând absenţele fizice cu expresii palpabile ale susţinerii şi dragostei.

Apoi, în cadrul unei conferinţe, se face şocantul anunţ cum că profesorul a murit. Însă cum se poate una ca asta din moment ce Amyîncă primeşte mesaje şi înregistrări video din partea lui în care o reasigură că n-o va abandona niciodată?! Convinsă că acesta încă este în viaţă, dar frustrată că nu îi permite să îl contacteze, Amy se duce la Edinburgh pentru a-l găsi. Disperată să dea de el, ea se duce chiar şi la vila italiană ce apărea pe una dintre cărţile poştale trimise de Ed.

Urmăreşte online filmul The Correspondence 2016 (La corrispondenza), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare