Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Boy

Baiatul    

7 97 min HorrorThriller

7
IMDB: 7/10 7.434 voturi

, ,

USA

357

Report error

The Boy – Băiatul 2016, film online subtitrat în Română

Greta, o tânără femeie din Montana, scapă dintr-o relaţie abuzivă luându-şi un job temporar de dădacă pentru familia britanică Heelshire. După ce ajunge în Regatul Unit, la reşedinţa Heelshire, Greta se prezintă celor doi soţi, iar apoi îl întâlneşte pe băiatul cuplului, Brahms. Spre uimirea şi amuzamentul ei, Brahms este o păpuşă de porţelan ce este tratată ca un copil adevărat de către „părinţii” lui. Adevăratul Brahms a murit într-un incendiu în anul 1991 la vârsta de opt ani. Înainte ca soţii Heelshire să plece în vacanţă ei îi oferă Gretei o listă de reguli pe care să le urmeze, avertizând-o că Brahms nu este un copil normal.

La început, Greta urmează o rutină relativ normală, alegând să ignore regulile pe care i le-au trasat angajatorii. Ea îşi sună deseori sora, Sandy, şi se împrieteneşte cu băiatul de la alimentară, Malcolm. La scurtă vreme după ce Greta refuză să urmeze regulile pentru Brahms, lucruri stranii încep să se petreacă. După ce Greta este încuiată în pod de o forţă necunoscută ea începe să creadă că spiritul băiatului trăieşte în păpuşă.

Între timp, soţii Heelshire sunt văzuţi pe o coastă scriind o scrisoare de adio lui Brahms şi apoi îşi umplu buzunarele cu piertre înainte de-a se sinucide prin înec. După ce Greta demonstrează abilitatea lui Brahms de-a se mişca de unul singur, Malcolm începe să vină mai des prin casă. El o informează pe Greta că adevăratul Brahms era prieten cu o fetiţă de vârsta lui care a dispărut la rândul ei după ce s-a jucat cu el în pădure.

Urmăreşte online filmul The Boy – Băiatul 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare