Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Term Life

Asigurare de viata    

6 93 min CrimăDrama

6
IMDB: 6/10 1000 voturi

, ,

SUA

363

Report error

Term Life 2016 (Asigurare de Viaţă), film online HD subtitrat în Română.

Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. În momentul în care se alege o ţintă care să fie atacată, el este cel care pune la punct fiecare detaliu pentru ca misiunea să fie încununată de succes, iar dacă acest lucru se întâmplă primeşte şi el o parte din câştiguri la final. Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împuşcaţi.

Se pare că acest ultim client al lui Nick era nimeni altul decât băiatul unui faimos conducător de cartel (Jordi Molla) cu o influenţă extrem de mare. De asemenea, acest jaf a atras în ecuaţie şi un poliţist corupt pe nume Keennan (Bill Paxton) împreună cu unitatea lui, care au ucis hoţii ca să pună mâna pe ceea ce reuşiseră respectivii să fure, iar printre victime se numără şi copilul traficantului. Când Nick realizează gravitatea faptelor şi că pe urmele sale au pornit atât brutalul traficant cât şi poliţiştii corupţi, el încearcă să îşi pună fiica la adăpost.

Chiar dacă nu are o relaţie tocmai calda cu fiica lui, Cate (Hailee Stainfeld), Nick ştie că dacă va fi prins cel mai probabil va fi ucis şi vrea ca fiica lui să aibă un viitor mai bun, astfel că îşi cumpără o asigurare de viaţă pentru ca atunci când va muri Cate să primească o sumă de bani care să-i asigure un trai fără griji. Însă agentul de asigurări îi spune lui Nick faptul că trebuie să supravieţuiască măcar trei săptămâni pentru ca asigurarea să-şi intre în rol, altfel Cate nu va primi nimic.

Urmăreşte online filmul Term Life 2016 (Asigurare de Viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare