Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Teenage Mutant Ninja Turtle: Out of the Shadows

Testoasele ninja    

6,4 112 min AcțiuneAventurăComedie

6,4
IMDB: 6,4/10 13.335 voturi

, ,

SUA | Hong Kong | China | Canada

342

Report error

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows 2016 (Ţestoasele Ninja 2), film online subtitrat în Română

La un an distanţă de bătălia pe care au purtat-o cu Shredder şi Eric Sacks a fost trimis la închisoare, Ţestoasele Ninja încă îşi trăiesc viaţa în secret, permiţând ca Vern Fenwick să preia meritele înfrângerii lui Shredder. În timp ce prizonierul este transferat către o altă închisoare de Casey Jones (Stephen Amell), Clanul său – condus acum de Baxter Stockman – atacă maşina care-l transportă şi încearcă să-l elibereze. Primind un pont din partea lui April O’Neil (Megan Fox), Ţestoasele intervin prompt.

Stockam, însă, reuşeşte să-l atragă cumva pe Shredder folosind un dispozitiv de teleportare, dar acesta este deturnat în mijlocul teleportării şi ajunge într-o altă dimensiune. Acolo, războinicul extraterestru Krang îi oferă un compus mutagenic în schimbul promisiunii că va găsi trei componente ale maşinăriei pe care Krang a trimis-o pe Pământ în urmă cu foarte mult timp, o maşinărie care va putea fi folosită pentru a deschide un portal către dimensiunea lui.

Shredder recrutează doi criminali care au fost transportaţi odată cu el, Bebop şi Rocksteady, şi îl pune pe Stockman să folosească mutagenul lui Krang pe aceştia ca să-i transforme în nişte animale mutante extrem de puternice. April vede când se produce această transformare şi reuşeşte să fure o fiolă cu mutagen. Urmărită de Clan, ea este salvată de Casey, iar în altercaţia care se produce, fiola ajunge în custodia poliţiei. Donatello deduce faptul că mutagenul poate fi folosit să transforme ţestoasele în oameni, ceea ce i-ar putea face şi pe ei să iasă la suprafaţă şi să aibă parte de vieţi normale printre oameni, însă Leonardo refuză şi insistă să păstreze secretul faţă de ceilalţi.

Urmăreşte online filmul Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows 2016 (Ţestoasele Ninja 2), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare