Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Stone Cold

Misiune Riscanta    

5 92 min AcțiuneCrimăDrama

5,4
IMDB: 5,4/10 4,781 voturi

, ,

SUA

282

Report error

Joe Huff este un poliţist dur din Alabama care e frustrat de sistemul ce se poartă cu mănuşi cu infractorii. Frustrarea lui este amplificată de faptul că acum e suspendat din cauză că a exercitat violenţă excesivă faţă de infractori. După ce împiedică un jaf la un supermarket, Joe este chemat de agentul Cunningham şi şantajat de acesta să intre într-o misiune sub acoperire ameninţându-l că dacă nu face asta suspendarea lui va fi mărită de la trei săptămâni la şase luni fără plată.

Cunningham vrea ca Joe să meargă sub acoperire în Mississippi pentru a se infiltra în „Frăţie”, o grupare de motociclişti care au legătură cu uciderea unor oficiali guvernamentali şi sunt suspectaţi de trafic de droguri către mafie. Frăţia este condusă de un psihopat violent pe nume Chains Cooper. Joe acceptă ezitant şi se dă drept John Sone, dar misiunea lui nu este deloc una uşoară. Omul său de legătură din FBI, Lance, este un „şobolan de laborator” care nu prea se integrează în comunitatea motocicliştilor.

De asemenea, membrii Frăţiei, mai ales Chains, au dubii cu privire la John Stone, care pare să fi venit de nicăieri pentru a avea parte de un pic din acţiunea lor. Pus să omoare un om ca parte a iniţierii de-a intra în gaşca lor, Huff cere ajutorul FBI-ului pentru a înscena o crimă şi aşa ajunge să fie acceptat în Frăţie. Cu toate acestea, mâna dreaptă a lui Chains, Ice Hensley, tot nu are încredere în el şi îşi face scop principal demascarea lui.

Urmăreşte online filmul Stone Cold – Misiune riscantă (1991), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare