Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Star Wars The Force Awakens

8,7 135 min AcțiuneAventurăSCI-FI

8,7
IMDB: 8,7/10 235.875 voturi

, ,

275

Report error

La aproximativ 30 de ani după distrugerea celei de-a doua Stea a Morţii, Luke Skywalker, ultimul Jedi rămas, a dispărut. Ordinul Întâi a renăscut din cenuşa Imperiului Galactic şi încearcă să-l elimine pe Luke şi Noua Republică. Rezistenţa, o forţă militară susţinuta de Republică şi condusă de sora lui Luke, Leia Organa, se opune Ordinului Întâi în timp ce îl caută cu disperare pe Luke să îi ajute. Pilotul Rezistenţei Poe Dameron se duce pe planeta Jakku pentru a obţine o hartă spre locaţia lui Luke.

Trupele conduse de Kylo Ren distrug satul şi îl capturează pe Poe. Droidul lui Poe, BB-8, fuge cu harta şi dă peste o fată pe nume Rey la un centru de colectare a fierului vechi. Ren îl torturează pe Poe şi află că BB-8 a fugit cu harta. Membrul Stormtroopers FN-2187, nefiind în stare să ucidă pentru Ordinul Întâi, îl eliberează pe Poe şi fug împreună cu ajutorul unei navete spaţiale pe care o fură, iar Poe îl „botează” pe acesta drept Finn.

Naveta lor se prăbuşeşte, însă, pe Jakku, iar Finn este singurul supravieţuitor. El se întâlneşte ulterior cu Rey si BB-8, dar Ordinul Întâi îi localizează şi ordonă un atac aerian asupra planetei. Rey, Finn şi BB-8 fug de pe Jakku cu ponosita navă Millennium Falcon. În spaţiu, nava lor este interceptată de Han Solo şi Chewbacca, iar aceştia îşi iau înapoi nava. Han le povesteşte celor doi că Luke a încercat să reconstruiască Ordinul Jedi, dar a dispărut atunci când un student – Ren – a ales Partea Întunecată şi a distrus tot ce a încercat Luke să construiască; simţindu-se responsabil, Luke s-a auto exilat.

No links available
No downloads available

Filme similare