Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Special Correspondents

Corespondentii Speciali    

6 100 min Comedie

6
IMDB: 6/10 6.795 voturi

, ,

UK | Canada | USA

327

Report error

Special Correspondents 2016 (Reporteri Speciali), film online HD, subtitrat în Română

Radiojurnalistul Frank Bonneville (Eric Bana) intră în locul unde s-a comis o crimă pretinzând că este poliţist. După ce face rost de toate detaliile care-l interesau în legătură cu crima, el este îndepărtat de acolo şi, imediat, relatează ştirea pe postul de radio, în direct. Când se întoarce la redacţie, Frank este aplaudat de colegi că a reuşit să prezinte ştirea înaintea tuturor celor din presă, însă şeful sau, Geoffrey Mallard (Kevin Pollak), în atenţionează că dacă mai încalcă legea o dată îl va concedia.

În acea noapte, tehnicianul de sunet al lui Frank, Ian Finch (Ricky Gervais) îşi ia soţia, Eleanor (Vera Farmiga), şi vine cu ea la balul anual al redacţiei, însă trebuie să plece pentru un subiect cu colega de serviciu, Claire Maddox (Kelly Macdonald). Eleanor îl întâlneşte apoi pe Frank şi se culcă împreună, el neştiind că este căsătorită cu Finch. În ziua următoare, Mallard îi spune lui Frank să abordeze subiectul unor revolte în Ecuador şi îl desemnează pe Finch să-l însoţească.

Cei doi îşi fac bagajele şi pleacă spre Ecuador, însă la aeroport ei realizează că Finch a aruncat accidental paşapoartele şi biletele de avion într-un camion de gunoi. Frank şi Finch se întorc în oraş şi se ascund la o cafenea deţinută de un cuplu de spanioli pe nume Brigida şi Domingo (America Ferrera şi Raúl Castillo), aflată peste drum de postul de radio. Acolo, ei inventează o poveste cu privire la revoltele din Ecuador şi, pentru a creşte miza şi audienţele, ei pretind că ar fi fost răpiţi.

Urmărește online filmul Special Correspondents 2016 (Reporteri Speciali), cu subtitrare în Română și calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare