Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Shutter

Fotografii bantuite    

6 85 min HorrorMisterThriller

5
IMDB: 5/10 25.955 voturi

, ,

USA / Japonia

473

Report error

Ben Shaw (Joshua Jackson) şi noua lui mireasă, Jane (Rachael Taylor), pleacă din New York pentru a merge în Tokyo, Japonia, acolo unde Ben a primit un loc de muncă pe postul de fotograf. Pe când călătoreau, Jane dă peste o fată în mijlocul pustietăţii, dar cu toate acestea ei nu găsesc niciun cadavru sau vreo picătură de sânge pe carosabil, aşa că hotărăsc să plece mai departe crezând că victima nu a păţit nimic din moment ce este de negăsit.

Mai târzi, ei încep să observe lumini misterioase în pozele lor ce mai târziu sunt identificate de asistenta lui Ben, Seiko Nakamura (Maya Hazen), drept spirite. La rândul ei, Jane are parte de vise şi premoniţii înspăimântătoare ca şi cum ar încerca să-i spună ceva şi simte o prezenţă supranaturală care îi pândeşte la orice pas. Şi Ben se plânge apoi de nişte dureri de umăr, iar prietenii lui încep să remarce că se cocoşează, deşi doctorii nu reuşesc să descopere cauza.

Seiko o duce pe Jane la fostul ei iubit, Ritsuo (James Kyson Lee), a cărui carieră este aceea de-a investiga activităţile paranormale, şi acesta le spune că luminile respective sunt, într-adevăr, spirite, manifestaţii ale unor emoţii intense care încearcă să comunice. La o gară de metrou, Jane observă prezenţa fantomatică a fetei pe care a lovit-o şi începe să creadă că a ucis-o pe fată. Mai târziu, şi Ben are parte de o întâlnire similară terifiantă aşa că merg împreună la un medium pentru a le spune ce se întâmplă, însă în cele din urmă alege să ţină pentru el spusele respectivului susţinând că vorbeşte prostii.

No links available
No downloads available

Filme similare