Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Septembers of Shiraz

6 1h 50min Thriller

6
IMDB: 6/10 1.899 voturi

, ,

S.U.A

1486

Report error

Septembers of Shiraz 2015, film online HD, subtitrat în Română

Povestea filmului începe în toamna anului 1979, iar familia Amin, formată din Isaac (Adrien Brody) şi soţia lui Farnez (Salma Hayek-Pinault), încă duc o viaţă fără griji în casa lor spaţioasă din nordul oraşului Teheran. În această perioadă, însă, întreaga ţară se află pe un butoi cu pulbere deoarece o mare parte dintre iranieni sunt pe străzi şi participă la o revoluţie. Partea islamistă a ţării conduce această revoluţie şi acum îşi consolidează puterea pe care a obţinut-o impunând „legea sharia”.

În ciuda acestor fapte, familia Amin încă nu resimte nicio presiune sau consecinţă. Isaac şi-a dobândit averea datorită unor afaceri cu bijuterii şi este bine văzut ca urmare a succesului său. Totuşi, lucrurile nu vor rămâne prea multă vreme paşnice şi roze pentru ei, deoarece într-o zi la uşa lor bat Gărzile Revoluţionare care îl arestează şi îl trimit direct la puşcărie. La fel ca multe alte persoane, el nu este acuzat de vreo ilegalitate ci este pur şi simplu interogat şi brutalizat fără vreun motiv aparte.

Torţionarul său principal, Mohsen (Alon Aboutboul), susţine că şi el a fost întemniţat şi torturat în regimul Shah, însă asta nu-l împiedică să-i aplice aceleaşi tratamente inumane lui Isaac pe care-l interoghează cu privire la călătoriile sale din Israel. Treptat, presiunea verbală se transformă în abuzuri violente atât din punct de vedere psihic cât şi fizic. Pe de cealaltă parte, Farnez este îngrijorată cu privire la soarta pe care o va avea soţul ei şi încearcă din răsputeri să afle ce se întâmplă cu el.

No links available
No downloads available

Filme similare