Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Sacrifice

Sacrificiul    

6 1h 31min HorrorMister

5,2
IMDB: 5,2/10 2.108 voturi

, ,

SUA

324

Report error

Bazat pe un roman foarte bine vândut, filmul Sacrifice are în centrul atenţiei o doctoriţă pe nume Tora Hamilton (Radha Mitchell) care lasă în urmă un loc de muncă bine plătit de la un spital din Manhattan şi pleacă împreună cu soţul ei Duncan (Rupert Graves) pe o insulă scoţiană acolo unde acesta din urmă a copilărit. Tatăl lui Duncan, Richard (David Robb), este un om cu legături importante şi foarte respectat în comunitate, astfel că el îi ajută pe cei doi să-şi găsească uşor un loc de muncă bun şi o casă frumoasă.

Însă mai important decât asta, el îi ajută pe cei doi să pună în mişcare formalităţile de adopţie a unui copil deoarece Tora a avut parte de câteva pierderi de sarcină în trecut. Lucrurile încep să devină stranii în momentul în care Tora descoperă cadavrul unui cal pe proprietatea ei şi se apucă de una singură să sape o gropă pentru acest cal. După ce termină groapa, Tora este îngrozită de descoperirea pe care tocmai a făcut-o: cadavrul mutilat al unei tinere femei!!

Cadavrul prezintă nişte semne de ucidere ritualică şi chiar dacă autorităţile îi spun că acest cadavru este acolo de vreun secol, ea nu este deloc convinsă şi e singura care deduce faptul că victima a fost ucisă imediat după ce a dat naştere unui copil. Deşi este avertizată să lase baltă totul şi să-şi vadă de treburile ei, Tora nu se lasă şi începe să descopere misterele din jurul unei conspiraţii sinistre care se petrece pe această insulă.

No links available
No downloads available

Filme similare