Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Risen

Misterul Înălţării    

6,5 107 min AcțiuneAventurăDrama

6,5
IMDB: 6,5/10 6.377 voturi

, ,

SUA

321

Report error

Risen – Misterul Înălţării 2016, film online HD, subtitrat în Română

Clavius (Joseph Fiennes) este un lider cu moralitate profesională neutră ce are o trezire spirituală în timp ce are de făcut o sarcină nu tocmai în regulă din punct de vedere al moralităţii. După ce supervizează moartea a câtorva prizonieri evrei, incluzându-l aici şi pe revoluţionarul Yeshua (Iisus din Nazaret), el primeşte misiunea din partea lui Pontius Pilate (Peter Firth) să păzească peştera unde se află rămăşiţele presupusului mesia. Cei doi soldaţi extenuaţi pe care îi pune să păzească peştera se îmbată şi adorm, iar în ziua următoare cadavrul nu se mai regăseşte acolo.

Această întâmplare reprezintă un adevărat coşmar din punct de vedere al imaginii. De-a lungul întregului ţinut toată lumea discută despre o reînviere miraculoasă şi chiar dacă Pilate, împreună cu acoliţii lui, par destul de speriaţi de această perspectivă, la început o tratează doar ca pe o problemă de management. Împăratul urmează a vizita în curând ţinutul şi când soseşte teritoriul trebuie să se afle sub o conducere fermă a imperiului Roman, fără a mai exista lupte cu insurgenţii împinşi de la spate de credinţa că Iisus încă este acolo undeva.

Astfel, Clavius trebuie să acţioneze precum un detectiv şi să interogheze oamenii care l-au cunoscut sau au fost în preajma lui în ultimele zile de viaţă, în speranţa că va descoperi ce s-a petrecut cu cadavrul. În timpul călătoriei sale, Clavius aude martor după martor care îl descriu pe Iisus (Cliff Curtis) ca fiind un profet binefăcător cu puteri supranaturale. Din acel moment, el începe să se gândească dacă nu cumva se află de partea greşită a baricadei.

No links available
No downloads available

Filme similare