Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Raees

Raees    

false 143 min AcțiuneCrimăThriller

7.2
IMDB: 7.2/10 29,173 voturi

, , , ,

India

4016

Report error

Contrabandistul 2017, film online HD subtitrat în Română.

Raees, din Fatehpur, Gujarat, se implică în nişte activităţi ilegale cu tranzacţii de alcool la o vârstă foarte fragedă. Alături de Sadiq, Raees lucrează pentru un gangster notoriu pe nume Jairaj care face contrabandă de alcool fiind lăsat în pace de poliţia pe care o are pe statul de plată. Cu toate că este un contrabandist, el duce o viaţă corectă bazată pe anumite principii de viaţă nobile, aşa cum a fost învăţat de mama lui care i-a spus că orice ocupaţie este bună atât timp cât nu face rău nimănui.

El hotărăşte să se despartă profesional de Jairaj şi să înceapă să se descurce de unu singur. El se întâlneşte cu Musabhai şi Nawab în Mumbai, iar cu ajutorul lor îşi începe afacerea. Între timp, un ofiţer de poliţie onest, J. A. Majmudar, doreşte să oprească această activitate cu băuturi ilegale. Raees este îndrăgostit de Aasiya şi aceasta îi acceptă curând propunerea de căsătorie şi cei doi îşi oficializează curând relaţia.

Majmudar este transferat la Fatehpur şi începe o acţiune virulentă împotriva contrabandiştilor de alcool. Toţi contrabandiştii accepta să colaboreze, numai Raees nu vrea. Majmudar continuă să strângă informaţii despre Raees, iar acesta reuşeşte să găsească mereu căi de-al evita şi a-şi vedea în continuare de activăţile sale. Din cauza diferendurilor cu Raees, Jairaj încearcă să-l ucidă pe acesta. Majmudar este din nou transferat, de această dată la Kutch unde munca sa este îngreunată deoarece activităţile lui Raees sunt susţinute de oameni influenţi care au anumite interese ca activităţile lui Raees să continue.

Raees
Raees
Raees
Raees
Raees
No links available
No downloads available

Filme similare