Filme Online HD si Seriale Subtitrate

The Purge Election Year

6 1h 49min AcțiuneHorrorSCI-FI

6
IMDB: 6/10 41.991 voturi

, ,

Franta , SUA

1528

Report error

În Noaptea Judecăţii anuale, Charlie Roan (Christy Coco) priveşte neputincioasă cum întreaga ei familie este ucisă sub ochii săi. 18 ani mai târziu, cu două zile înaintea Nopţii Judecăţii din anul curent, Roan (Elizabeth Mitchell), ajunsă acum senatoare, face campanie pentru a fi aleasă în funcţia de Preşedinte al Americii, iar punctul principal de pe agenda ei este interzicerea Nopţii Judecăţii. Contracandidatul ei este ministrul Edwidge Owens (Kyle Secor), membru al organziaţiei Noilor Părinţi Fondatori ai Americii care vrea să păstreze tradiţia.

Organizaţia respectivă, al cărei lider este Caleb Warren (Raymond J. Barry), o priveşte pe Roan ca pe o ameninţare la adresa sărbătorii şi drept urmare ridică imunitatea oficialilor guvernamentali pentru a o ucide în Noaptea Judecăţii. În trecut era interzisă uciderea sau rănirea membrilor guvernamentali chiar şi în această noapte de purificare, însă acum nu va mai fi cazul. În ziua de dinaintea sărbătorii, proprietarul de magazin Joe Dixon (Mykelti Williamson),asistentul lui Marcos (Joseph Julian Soria) şi Laney Rucker (Betty Gabriel), intră în conflict cu un grup de hoţi adolescenţi.

Roan hotărăşte să-şi petreacă Noaptea Judecăţii în casa ei nesecurizată pentru a nu pierde votul popular din partea oamenilor de rând. Şeful securităţii sale, bodyguardul Leo Barnes (Frank Grillo), ordonă ca întreaga ei casă să fie închisă şi înconjurată cu oameni care s-o păzească, acompaniat fiind de către Căpitanul Couper (Ethan Phillips) şi Eric (Adam Cantor). Problema apare în momentul în care Noaptea Judecăţii începe şi Roan şi Barnes sunt trădaţi de către Couper şi Eric, care oferă informaţii unui grup de Neo-nazişti conduşi de Earl Danzinger (Terry Serpico), iar aceştia sosesc şi iau cu asalt casa.

No links available
No downloads available

Filme similare