Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

4,5 88 min Horror

4,5
IMDB: 4,5/10 8.998 voturi

, ,

USA

267

Report error

Filmul începe cu o scenă rămasă din Paranormal Activity 3, acolo unde Katie şi Kristi se uită cum o forţă misterioasă îi rupe spinarea lui Dennis. Bunica Lois le duce pe fete la etaj în timp ce o forţă nevăzută duce camera după ele. 25 de ani mai târziu, Ryan Feege, soţia lui Emily şi fiica în vârstă de şăse ani, Leila, sunt pe cale de-a sărbători Crăciunul, iar fratele lui Ryan, Mike, se mută cu ei după ce s-a despărţit de iubită.

Alături de ei se află şi Skylar care observă că Leila vorbeşte cu un prieten imaginar pe nume Toby. În timp ce pregătesc locuinţa pentru ziua cea mare, Mike descoperă o cutie plină de casete video ce au ca perioadă de timp 1988-1992. Pe casetele din 1988 se află Kristi şi Katie cu mama lor şi Dennis, în timp ce pe alea din 1992 sunt din casa lui Lois în care cele două îşi exersează capacităţile supranaturale împreună cu un bărbat misterios.

În timp ce se uită la una dintre casete, Ryan şi Mike observă faptul că fetele par să fie conştiente cumva de prezenţa lor. Interacţiunea Leilei cu Toby coincide cu folosirea lui Ryan a vechii camere de luat vederi prin intermediul căreia observă fiinţe supranaturale. Într-o noapte, o fiinţă întunecată se ridică din pământ şi pluteşte deasupra Leilei cu care şi interacţionează. Curând, Skylar se duce să verifice dacă Leila este în regulă şi spiritul respectiv o atacă violent. În noaptea următoare, Ryan o filmează pe Leila dormind, dar un spirit demonic apare în faţa camerei şi îl face s-o scape.

No links available
No downloads available

Filme similare