Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Our Brand Is Crisis

6 107 min ComedieDrama

6
IMDB: 6/10 4.360 voturi

, ,

USA , Spania

324

Report error

Our Brand Is Crisis 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2002, politicianul bolivian Pedro Castillo (o versiune fictivă a lui Gonzalo Sanchez de Lozada) angajează o firmă de consultanţă politică americană pentru a-l ajuta să câştige alegerile prezidenţiale din acel an în Bolivia. Firma o aduce pe Jane Bodine (Sandra Bullock) pentru a se ocupa de campania din Bolivia şi a se lupta cu cel mai aprig inamic, tot un american, Pat Candy (Billy Bob Thorton), care se ocupă de campania contra-candidatului. În Bolivia, situaţia este una tensionată.

Populaţia indigenă, care reprezintă majoritatea în ţară, protestează pentru a obţine o reforma constituţională şi a avea o reprezentare în parlament mai pregnantă. Consultanţii americani, necunoscând limba sau cultura locală, sunt convinşi de către Bodine, o strategă politică foarte pricepută, să urmeze o anumită campanie pe care o dezvoltă ea şi o aplică de fiecare dată cu succes. După ce publică un anunţ prin care îl acuză pe Castillo de o aventură amoroasă extraconjugală şi dă vina pe opoziţie, Castillo acceptă să aplice aceeaşi strategie de denigrare asupra oponenţilor săi.

În lunile următoare, echipa încearcă o strategie prin care declară o criză iminentă. Ei plănuiesc, astfel, să bage spaima în sufletele alegătorilor pentru ca aceştia să voteze în favoarea deloc simpaticului, dar cunoscutului Castillo. De asemenea, ei publică fotografii cu adversarul lor împreună cu un criminal de război nazist în fundal, iar drept urmare el este nevoit să iasă în public şi să nege faptul că ar fi un Nazist. Autobuzul lui Castillo este oprit apoi de un grup de protestatari care nu doresc să se implice în ţara lor Fondul Monetar Internaţional.

Urmăreşte online filmul Our Brand is Crisis 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare