Filme Online HD si Seriale Subtitrate

One More Time

6 98 min ComedieDramaMuzical

6
IMDB: 6/10 555 voturi

, ,

SUA

337

Report error

One More Time 2015 (When I Live My Life Over Again), film online HD, subtitrat în Română

Filmul începe cu doi tineri care se trezesc în casa bărbatului după ceea ce pare a fi fost o noapte nebună după o întâlnire scăldată în alcool. Fata se numeşte Jude (Amber Heard) şi pleacă din casa tipului fără nume şi ajunge într-un studio de înregistrări. Ea este nevoită să îşi facă bagajele şi să îşi părăsească propria casă din care tocmai a fost evacuată. Jude se duce apoi către ceea ce pare a fi un peisaj destul de frumos.

O casă impunătoare aflată în Hamptons şi care îi aparţine tatălui ei, Paul Lombard (Christopher Walken), care a fost un important cântăreţ în urmă cu ceva vreme. Acum, retras fiind din activitate, el încă mai tânjeşte după lumina reflectoarelor, nu neapărat din motive de ego personal. În ciuda comodităţii casei sale, el se plânge mereu şi susţine că se află în „mahalalele din Hamptons, casa nefiind nici măcar PE plajă. Paul vrea să îşi facă marea revenire cu ajutorul unei poezie burlească.

Din câte se pare, casa din Hamptons este ticsită cu alte conflicte. Sora mai mică a lui Jude, Korinne (Kelli Garner) este căsătorită cu Tim (Hamish Linklater), un fost partener de-al lui Jude, cu care a făcut şi un băieţel tare dificil. Nici Paul nu este genul de individ statornic, el fiind la a cincea sau a şasea căsătorie, aleasa de acum fiind Lucile (Ann Magnuson), însă aceasta este antipatică tuturor cu excepţia lui. Drept urmare, Jude, fiind o consumatoare înrăită de alcool şi cu probleme evidente cu tatăl ei, este un dezastru ambulant.

Urmăreşte online filmul One More Time 2015 (When I Live My Life Over Again), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare