Filme Online HD si Seriale Subtitrate

No Stranger Than Love

5,3 1h 29min ComedieRomantic

5,3
IMDB: 5,3/10 1.477 voturi

, ,

SUA

252

Report error

Pare că toţi bărbaţii dintr-un mic oraş în care locuieşte gingaşa Lucy Sherrington (Alison Brie) sunt îndrăgostiţi de ea – începând cu directorul liceului unde predă arta, continuând profesorul de ştiinţă, Vernon (Mark Forward), şi ajungând la beţivul oraşului sau gunoierii locali, toţi vor să o cucerească într-un fel sau altul. În fiecare zi Lucy este ţinta a cel puţin trei bărbaţi care-şi declară iubirea faţă de ea şi încearcă să o cucerească, însă ea îi respinge pe toţi cu drăgălăşenia ei caracteristică şi blândeţe.

Totuşi, Clint Coburn (Hanks), antrenorul de fotbal al liceului, pare să aibă ceva mai mult noroc decât predecesorii săi, asta în ciuda faptului că el este deja căsătorit cu o femeie pe nume Verna (Robin Brule). Atunci când cei doi par să fie hotărâţi să-şi „consume” aventura în dormitorul lui Lucy, un eveniment şocant şi neaşteptat se produce: În mijlocul dormitorului ei se cască o gaură neagră foarte mare care-l înghite pe Clint!

Cu toate că amândoi sunt şocaţi şi uluiţi de această turnură de evenimente stranie, Clint este teafăr şi chiar poate să fie auzit în ciuda faptului că pare să se afle la mulţi kilometri distanţă de suprafaţa Pământului. Fiind mai îngrijorat de perspectiva că soţia lui va afla despre intenţia de adulter pe care o avea decât de propria siguranţă, Clint şi Lucy se pun de acord să ţină situaţia secretă până ce ea va face rost de suficientă frânghie cât să-l scoată de acolo. Atunci când apare în oraş un tip pe nume Rydell (Justin Chatwin), venit să colecteze o datorie a lui Clint, el pare să fie candidatul perfect pentru a atrage suspiciunea dispariţiei lui Clint. Lucrurile se complică şi mai tare atunci când Lucy şi Rydell încep să fie atraşi unul de altul.

No links available
No downloads available

Filme similare