Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Neighbors 2: Sorority Rising

Vecini de Coşmar     

6,2 92 min Comedie

6,2
IMDB: 6,2/10 14.142 voturi

, ,

SUA

324

Report error

Neighbors 2: Sorority Rising (Vecini de Coşmar 2), film online subtitrat în Română

Când Mac (Seth Rogen) şi Kelly Radner (Rose Byrne) încearcă să facă sex, Kelly începe să se simtă ameţită şi să aibă stări de vomă, anunţându-l pe Mac de faptul că ar putea să fie din nou însărcinată. Cei doi încearcă să-şi vândă casa acum că familia li se va mări şi să se mute în altă parte. Mac este un pic neliniştit de ideea de-a avea un nou copil, dar crede că se vor descurca bine în cele din urmă, fiind de părere că au făcut o treabă bună cu primul copil.

Undeva în campus, boboacele se adună la o întrunire a organizaţiei Phi Lamda. Una dintre fete, Shelby (Chloe Grace Moretz), îşi aprinde un joint în timp ce preşedintele organizaţiei (Selena Gomez) ţine un discurs. Aceasta îi cere lui Shelby să stingă joint-ul şi îi spune că organizaţia lor nu pot da petreceri şi dacă vrea să participe la astfel de evenimente trebuie să meargă la cele ale băieţilor.

În acea noapte, Shelby se întâlneşte cu alte două boboace, Beth (Kiersey Clemons) şi Nora (Beanie Feldstein). Ele merg la o petrecere, dar sunt dezgustate de natura sexistă şi perversă a petrecerii. Ulterior, Shelby ia iniţiativa şi susţine că nu e corect să fie subiectul unui sistem misogin şi să primească ordine de la bărbaţi. Ele hotărăsc să-şi creeze propria organizaţie, Kappa Nu. Fetele încearcă apoi să cumpere o casă şi ajung să o ia pe cea de lângă Mac şi Kelly, organizând petreceri mult mai nebuneşti decât cele pe care le organiza Teddy Sanders (Zac Efron), dându-le bătăi de cap suplimentare celor doi care apelează chiar la Teddy să-i ajute să scape de fete.

Urmăreşte online filmul Neighbors 2: Sorority Rising (Vecini de Coşmar 2), cu subtitrare în Română şi calitate.

No links available
No downloads available

Filme similare