Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Mr Right

Un iubit mortal    

7 1h 30min AcțiuneComedieRomantic

6,3
IMDB: 6,3/10 4.263 voturi

, ,

SUA

282

Report error

Mr right – Un iubit mortal 2015, film online HD, subtitrat în Română

Sam Rockwell interpretează un asasin plătit pe nume Francis. De fapt, deşi este încă un ucigaş, el e fost asasin plătit, actualmente retras din activitatea profesională. Anna Kendrick o interpretează pe Martha, o tânără femeie care se cuplează cu el după un eşec usturător în relaţia anterioară. Ea îl întâlneşte pe Francis la supermarket şi acceptă să iasă în oraş cu el, ignorând complet semnele de avertisment evidente care prezentau faptul că individul nu este chiar în facultăţile sale mintale.

El evită tot timpul să ofere detalii despre viaţa lui şi chiar susţine că propriul nume îl enervează şi de aceea nu i-l spune. În cele din urmă este prezentat faptul că este un fost asasin plătit care acum a suferit o revelaţie şi s-a lăsat de meserie, ucigând acum doar persoanele care îl angajează pentru a ucide alte persoane. Câteodată, el foloseşte un nas de clovn în timp ce comite crimele, ca un fel de semn distinctiv.

Francis are o filosofie elaborată, ceva despre cum suntem cu toţii nişte insule în ocean şi există o energie puternică ce curge pe sub noi. El demonstrează acest lucru aruncând cuţitul spre capul Marthei. Lucrurile iau o turnură nefastă atunci când apare în oraş un criminal din New Jersei care doreşte să-l păcălească pe Francis pentru a-l ucide pe fratele său mai mare.

Urmăreşte online filmul Mr Right – Un iubit… Mortal 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare