Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Money Monster

Masina de Bani    

6,8 98 min CrimăDramaThriller

6,8
IMDB: 6,8/10 14.131 voturi

, ,

SUA

306

Report error

Money Monster 2016 (Mașina de Bani), film online subtitrat în Română

Lee Gates (George Clooney) este un fel de guru al emisiunilor pe teme financiare de la televizor şi se pregăteşte pentru a realiza o nouă ediţie din emisiunea lui de mare succes, „Money Monster”. Cu mai puţin de 24 de ore mai devreme, acţiunile de la IBIS Clear Capital au picat în mod inexplicabil ca urmare a unei erori din algoritmul de tranzacţionare şi a cauzat pierderi de aproximativ 800 de milioane de dolari pentru investitorii din această companie.

Lee plănuia să-i ia un interviu CEO-ului IBIS, Walt Camby (Dominic West), cu privire la această prăbuşire dramatică, însă acesta a plecat în mod neaşteptat într-o călătorie de afaceri în Geneva. Pe la jumătatea emisiunii, un curier pătrunde în platou, scoate un pistol şi îl ia pe Gates ostatic, obligându-l pe acesta să-şi pună o vestă cu explozibil. „Curierul” este, în realitate, un muncitor pe nume Kyle Budwell (Jack O’Connell) care a investit, şi pierdut, 60 de mii de dolari – reprezentând toţi banii lui moşteniţi de la mama decedată – în IBIS.

Investiţia a venit ca urmare a susţinerii publice pe care Gates a avut-o faţă de companie cu o lună mai devreme, în cadrul emisiunii sale. Kyle a pierdut totul alături de majoritatea investitorilor şi acum doreşte răspunsuri clare cu privire la prăbuşire. Dacă nu le va primi, el va detona vesta de pe Gates şi apoi se va sinucide. Cu ajutorul producătoarei emisiunii sale, Patty Fenn (Julia Roberts), Gates încearcă să-l calmeze pe Kyle şi să-i ofere răspunsurile pe care şi le doreşte, însă acestea nu sunt aşa uşor de obţinut precum sperau şi iţele unei conspiraţii încep să se desfăşoare.

Urmărește online filmul Money Monster 2016 (Mașina de Bani), cu subtitrare în Română și calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare