Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Misconduct

6 106 min DramaThriller

6
IMDB: 6/10 3.733 voturi

, ,

USA

285

Report error

Filmul începe cu puternicul mogul farmaceutic Denning (Anthony Hopkins) ce se bucură de relaţia pasionantă pe care o are cu iubita-trofeu pe nume Emily (Malin Akerman). Însă fericirea lor este tulburată atunci când Denning primeşte un mesaj în care se afla şi o poză cu Emily care e ţinută ostatică de către nişte indivizi necunoscuţi. Denning apelează apoi la serviciile unei experte în negocierile care implică luări de ostatici interpretată de Julia Stiles.

Ulterior, Denning merge la o galerie de artă şi poartă cu el o geantă ticsită cu milioane de dolari în banconte mici şi ajunge să pocnească un tip pe care îl recunoaştem doar ca fiind un negustor de artă. După aceea, filmul trece în trecut şi prezintă evenimente din urmă cu o săptămână unde ajungem să-l întâlnim pe Ben (Josh Duhamel), un avocat lipsit de scrupule care lucrează pentru o firmă de avocatură foarte renumită. El tocmai a reuşit să obţină o proprietate pentru o văduvă al cărei soţ nu lăsase în urma niciun testament, ceea ce arată faptul că este priceput în meseria sa.

Însă asta se datorează şi prietenului său hacker. El susţine că nu înşeală pe nimeni atâta vreme cât „persoana bună iese învingătoare”. Mai târziu, un prieten care îi oferă o armă îl avertizează pe Ben că „dacă te prinde poliţia cu asta la tine întâi vor trage cu arma şi apoi vor pune întrebări”. Ulterior, Ben primeşte mai multe comunicate din partea lui Emily. Cei doi sunt foşti amanţi şi ea îi oferă diverse varietăţi din „fructul interzis”. El se lasă atras într-o schemă în care încearcă să îl convingă pe şeful său (Al Pacino) să se implice.

No links available
No downloads available

Filme similare