Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Miracles from Heaven

Miracolul    

7 1h 49min BiografieDramaFamilie

7
IMDB: 7/10 9.011 voturi

, ,

SUA

333

Report error

Micuţa Anna (Kylie Rogers), o fetiţă în vârstă de 10 ani, provine dintr-o familie iubitoare şi este fiica mijlocie a acestei familii de creştini din Burleson, Texas. Ea este o fetiţă inteligentă, încrezătoare în forţele sale şi pasionată de cărţi, iar dorinţa ei cea mai mare este aceea de-a merge cândva în vizită la Paris. Însă ca din senin, Anna se trezeşte cu o stare cumplită de vomă şi dureri masive la stomac, iar din această cauză este plimbată pe la mai mulţi doctori.

Părinţii ei, Christy (Jennifer Garner), şi Kevin (Martin Henderson), sunt informaţi de doctori că fetiţa are fie intoleranţă la lactoză fie un reflux acid sau ceva minor care se poate trata cu uşurinţă. Problema este că durerea ei încă persistă şi nu dispare deloc, ba din contră, ea se agravează pe zi ce trece. Instinctul maternal al lui Christy o face să ia avionul şi să o ducă pe Anna la Boston pentru a fi consultată de unul dintre cei mai buni medici în domeniu, Dr. Samuel Nurko (Eugenio Derbez).

Ea a încercat câteva luni să obţină o programare la el, însă abia acum a reuşit acest lucru. Când în sfârşit acceptă să le vadă, Nurko le confirmă ceea ce le spusese un doctor local (Bruce Altman): Anna suferă de o boală intestinală severă şi incurabilă care face mâncatul practic imposibil. Înapoi în Boston, cele două – mama şi fiica – leagă o prietenie neaşteptată cu o chelneriţă sufletistă (Queen Latifah) care le ajută pe cele două să treacă mai uşor peste momentele grele, oferindu-le un pic de alinare şi bună-dispoziţie.

No links available
No downloads available

Filme similare