Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Midnight Special

7 112 min AventurăDramaSCI-FI

7
IMDB: 7/10 10.489 voturi

, ,

SUA

251

Report error

Midnight Special 2016, film online HD, subtitrat în Română

Roy (Michael Shannon) a fugit dintr-un cult religios din Texasul rural împreună cu băiatul său în vârstă de opt ani, Alton (Jaeden Lieberher), care posedă puteri supraomeneşti. O alertă de răpire este imediat emisă pentru copil, făcându-l pe Roy şi pe prietenul său Lucas (Joel Edgerton) să-l ducă pe băiat într-o anumită locaţie la o dată la care va avea loc un eveniment celest ce are capacitatea de-a schimba omenirea pentru totdeauna. Pe când merg cu maşina noaptea târziu, cei trei sunt implicaţi într-un accident rutier.

Ei caută să se adăpostească la Elden (David Jensen), un fost membru al cultului religios. Între timp, FBI-ul investighează cultul pentru a-l găsi pe Alton; Paul Sevier (Adam Driver) este cel care conduce ancheta şi interogatoriile asupra membrilor care preaslăvesc puterile supranaturale ale lui Alton. Din câte se pare, predicile care se ţin în biserică datele acestora sunt bazate pe profeţii făcute de Alton şi sunt corelate cu nişte informaţii guvernamentale secrete comunicate prin satelit.

Roy şi Lucas pleacă de la Elden cu Alton şi se opresc la o benzinărie unde Alton îşi foloseşte puterile pentru a atrage un satelit din spaţiu ce se aprinde precum un meteorit şi aterizează în zonă. Ei fug apoi şi se întâlnesc cu Sarah (Kirsten Dunst), mama lui Alton care a fost excomunicată din clt şi nu şi-a mai văzut copilul de doi ani. În timp ce se află pe drum, Alton simte patrula aeriană care îl caută şi le cere celor trei să se oprească. El fuge în pădure unde este urmărit de Roy. Ei se ascund într-o peşteră în timp ce Sarah şi Lucas se ascund într-un motel.

Urmăreşte online filmul Midnight Special 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare