Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Me Before You

Inainte sa te cunosc    

7,5 1h 50min DragosteDramaRomantic

7,5
IMDB: 7,5/10 87.068 voturi

, ,

UK , USA

1572

Report error

Louisa Clark (Emilia Clarke) tocmai a fost concediată de la cafeneaua unde lucra până acum şi este nevoită să îşi găsească un nou loc de muncă. Nereuşind să-şi găsească altceva mai bun, ea ajunge îngrijitoare pentru Will Traynor (Sam Claflin), un fost bancher cinic ce a rămas complet paralizat în urma unui accident de motocicletă pe care l-a suferit în urmă cu doi ani şi acum este ţintuit într-un scaun cu rotile.

La început, el este rece şi nu e foarte încântat de atitudinea ei veselă şi optimistă, dar curând ea începe să-l cucerească şi devin mai întâi prieteni, iar apoi între ei se dezvoltă nişte sentimente ceva mai profunde, asta în ciuda faptului că Louisa are deja un iubit maratonist pe nume Patrick. Louisa află apoi că Will le-a oferit părinţilor săi un ultimatum de şase luni înainte de-al duce în Elveţia pentru a fi eutanasiat, el nedorind să mai ducă această viaţă de imobilizat.

Fiind un om mândru de el, ajuns în această situaţie grea, Will nu suportă să se vadă incapabil de-a face şi cele mai elementare lucruri, plus că are dureri greu de suportat. Louisa îşi creează în secret misiunea de-al face pe Will să se răzgândească şi îl ia pe acesta într-o aventură pentru a-i demonstra că viaţa merită trăită chiar şi în aceste condiţii grele. Cei doi pleacă în diverse locuri exotice, precum Mauritius, şi Louisa face tot posibilul pentru a-i schimba viziunea despre viaţă lui Will, dar acesta pare să fie de neînduplecat.

No links available
No downloads available

Filme similare