Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Marauders

Prădătorii    

6 1h 47min AcțiuneCrimăThriller

6
IMDB: 6/10 7.849 voturi

, ,

Canada

332

Report error

Marauders 2016, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu mai mulţi oameni mascaţi care pun în practică un jaf complex asupra unei bănci. Ei sunt îmbrăcaţi precum protagoniştii dintr-un joc video, având pe ei costume antiglonţ şi măşti terifiante cu cranii. Hoţii sunt extrem de bine coordonaţi şi sunt maeştri în a folosi tehnologia în favoarea lor, precum nişte difuzoare cu voci preînregistrate pentru a nu se folosi de vocile lor atunci când comunică şi să nu poată fi recunoscuţi.

Curând aflăm faptul că acea bancă era deţinută de un personaj foarte important şi cu putere pe n ume Hubert (Bruce Willis), care ascunde acolo secretele oamenilor politici sau cei de afaceri în cutiile de valori. Bineînţeles că infractorii care au jefuit banca au planuri mult mai măreţe decât acelea de-a fura nişte bani, lucru pe care-l descoperă imediat agentul FBI Jonathan Montgomery (Christopher Meloni), ajutat fiind de către colegii lui Stockwell (Dave Bautista) şi Wells (Adrian Grenier) şi de poliţistul local, Mims (Johnathon Schaech).

Mims se întâmplă să aibă o soţie care este bolnavă de cancer şi se află pe moarte, astfel că situaţia lui este una foarte dificilă. Totuşi, chiar dacă are multe alte probleme personale pe cap, el îl ajută pe Montgomery să dezvăluie identitatea şi scopul celor care au jefuit banca şi au ucis managerul cu sânge rece, fără a avea vreun aparent motiv. Totuşi, pe măsură ce evenimentele şi ancheta avansează, ei ajung să descopere tot mai multe indicii către o conspiraţie cu legături înalte.

Urmăreşte online filmul Marauders 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare