Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Manhattan Night

Manhattan Nocturne    

6,2 113 min CrimăDramaMister

6,2
IMDB: 6,2/10 1.885 voturi

, ,

SUA

287

Report error

Manhattan Night 2016 (Manhattan Nocturne), film online HD, subtitrat în Română

Porter Wren (Adrien Brody) este un editorialist / reporter criminalist ce lucrează la o publicaţie din New York. El este un jurnalist foarte apreciat pentru dedicarea pe care o oferă meseriei sale şi are mulţi cititori. El are darul de-a şti să asculte oamenii şi sunt mulţi aceia care pur şi simplu au nevoie să vorbească, mai ales cu el. Wren se duce într-o seară, după serviciu, la o petrecere organizată de un mogul media pe nume Hobbs (Steven Berkoff).

La această petrecere, el se întâlneşte pentru prima oară cu o frumoasă femeie pe nume Caroline Crowley (Yvone Strahovski). Caroline a rămas văduvă recent după ce soţul ei, Simon Crowley, a fost ucis în circumstanţe misterioase, iar făptaşii nu au fost descoperiţi niciodată. Simon era un regizor de film sclipitor care obişnuia să dispară noaptea pur şi simplu ca să filmeze lucruri care unora li s-ar fi părut a fi banale, însă el le găsea latura artistică. Cadavrul lui Simon a fost descoperit într-o clădire sigilată care urma să fie demolată şi nimeni nu-şi poate da seama cum a ajuns cadavrul acolo.

Caroline îl invită pe Porter în apartamentul ei unde îi arată mai multe rapoarte confidenţiale ale poliţiei care au legătură cu moartea soţului ei. Ea îşi doreşte să-l convingă pe Porter să ancheteze această crimă şi să descopere adevărul din spatele acestui văl de mister, iar pentru a face asta ea recurge la seducţie, chiar dacă Porter este căsătorit. Soţul lui Caroline păstra filmări cu multe lucruri, inclusiv ceva ce Porter crede că ar fi foarte valoros pentru Hobbs, cel care tocmai a cumpărat ziarul unde lucrează el.

Urmăreşte online filmul Manhattan Night 2016 (Manhattan Nocturne), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare