Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Man Up

6,8 88 ComedieRomantic

6,8
IMDB: 6,8/10 17.780 voturi

, ,

Irlanda

347

Report error

Nancy (Lake Bell), o femeie de 30 şi ceva de ani, se află într-o cameră de hotel şi încearcă să-şi facă un pic de curaj pentru a coborî şi a se alătura petrecerii unde este aşteptată de un partener surpriză pe care nu e foarte dornică să-l vadă. Ulterior, pe când ia trenul să meargă în vizită la părinţii ei care aniversează 40 de ani de căsnicie, se întâlneşte cu vioaia Jessica (Ophelia Lovibond) care are la ea o carte de automotivare.

Jessica se află în drum spre Gara Waterloo pentru a se întâlni pentru prima oară cu un bărbat pe care îl va recunoaşte datorită faptului că şi el va avea la el aceeaşi carte. Însă o neînţelegere o face pe Nancy să rămână cu cartea în braţe în fix locul unde trebuia să fie Jessica, iar Jack (Simon Pegg), partenerul fetei în vârstă de 40 de ani, divorţat şi foarte agitat, o vede pe Nancy şi crede că este partenera lui.

Derutată de această situaţie, Nancy ia decizia impulsiv de-a pretinde că este Jessica şi are parte de-o zi foarte frumoasă în compania acestui străin. În ciuda faptului că par să se înţeleagă de minune şi ar putea fi suflete pereche, problema o reprezintă exact începutul relaţiei lor; faptul că Nancy l-a minţit pe Jack că ea este Jessica, iar acum nu ştie cum să facă să-i spună adevărul şi, dacă îi va spune că l-a minţit, va trece el cu vederea acest lucru şi vor continua ca şi cum nu s-ar fi întâmplat?

No links available
No downloads available

Filme similare