Filme Online HD si Seriale Subtitrate

LOLO

5,8 83 min Comedie

5,8
IMDB: 5,8/10 1.145 voturi

, ,

Franta

361

Report error

Lolo 2015, film online HD, subtitrat în Română

Violette este o femeie aflată în jurul vârstei de 40 de ani care e dependentă de muncă şi locuieşte în Paris. Violette şi-a construit o carieră impresionantă în domeniul modei şi ajunge să se îndrăgostească de un tânăr de la graniţa cu Spania, expertul în calculatoare pe nume Jean-Rene. Această întâlnire se petrece la un centru de spa acolo unde ea s-a lăsat convinsă de către cea mai bună prietenă a ei, promiscua Ariane, să meargă într-un weekend deşi ea ar fi preferat să stea să lucreze.

Relaţia dintre Violette şi Jean-Rene se dezvoltă cu repeziciune şi el ajunge să se mute în Paris, chiar în casa ei. Acolo, însă, Jean-Rene este întâmpinat de către tânărul băiat al lui Violette, Lolo. Lolo este un artist în devenire pe care Violette îl susţine foarte mult şi încearcă să-l ajute cu tot ce poate ca acesta să-şi atingă scopul. Deşi Lolo pare să fie primitor cu noul său potenţial tată vitreg, el încearcă pe la spatele lor să le distrugă relaţia şi să-l alunge pe Lolo din viaţa lui şi a mamei sale.

Lolo este foarte egoist şi vrea ca întreaga atenţie a mamei sale să fie distribuită exclusiv către el. Atunci când observă că micile sale şicane nu sunt suficiente pentru a distruge relaţia dintre Jean-Rene şi mama lui, Lolo începe să crească tot mai mult presiunea şi să apeleze la tehnici din ce în ce mai dure. El ajunge să planteze un virus în proaspătul soft pe care Rene l-a conceput pentru o bancă şi face ca acesta să fie arestat.

Urmăreşte online filmul Lolo 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare