Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Knockaround Guys

6,1 92 min CrimăDramaThriller

6,1
IMDB: 6,1/10 19.706 voturi

,

, ,

SUA

285

Report error

Knockaround Guys 2001 (Patru băieți și o geantă), film online HD subtitrat în Română

Matty Demaret (Barry Pepper) este fiul unui şef mafiot, însă este folosit mai mult ca un băiat de comisioane. Prietenul său Chris (Andy Davoli) îi împărtăşeşte dorinţa de-a fi parte din ceva mai important, iar Matty îl convinge în cele din urmă pe tatăl său să-i ofere o misiune mai importantă, dar va fi asistat de mâna dreaptă a acestuia, Teddy (John Malkovich). Matty şi Chris îşi iau prietenul Marbles (Seth Green) pentru a pleca să recupereze o geantă plină cu bani pentru tatăl lui, Benny “Chains” Demaret (Dennis Hopper).

În drum spre casă cu banii, Marbles se opreşte într-un mic oraş din Montana pentru a-şi realimenta avionul personal. El a fost instruit să păzească geanta cu preţul vieţii sale aşa că o ia cu el atunci când se duce să plătească pentru combustibil. Cu toate acestea, Marbles îl vede pe şerif şi pe adjunctul acestuia şi devine paranoic în privinţa faptului că va fi luat la întrebări despre conţinutul genţii. Marbles are la el şi nişte cocaină pe care o aruncă atunci când fuge.

El aruncă geanta într-un morman de bagaje care sunt pe cale să fie încărcate într-un alt avion cu gândul că nu vor fi încărcate înainte de-a se întoarce el, însă exact asta se întâmplă şi nu mai reuşeşte s-o ia înapoi. Fără să ştie el, geanta cu bani a fost luată de doi adolescenţi locali care lucrează la aeroport. El îl sună pe Matty pentru a-i da vestea cea neplăcută. Deşi supărat, Matty ştie că trebuie să rezolve situaţia cât mai repede şi fără prea multă vâlvă.

Urmăreşte online filmul Knockaround Guys 2001 (Patru băieți și o geantă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare