Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Kill Your Friends

6,1 103 min ComedieCrimăThriller

6,1
IMDB: 6,1/10 1.789 voturi

, ,

UK

329

Report error

Kill Your Friends 2015 (Ucide-ţi prietenii), film online HD, subtitrat în Româna

Adaptat dupa un roman de mare succes, filmul este plasat în anul 1997, atunci când mişcarea muzicală britanică pop se afla într-o ascensiune foarte mare. Cel mai dornic bărbat să ajungă în vârful acelei scene este Steven Stelfox (Nicholas Hoult), un tânăr pe cât de oportunist pe atât de fals. Încă de la început, protagonistul principal pare să fie un tânăr ambiţios, proaspăt ieşit de pe porţile universităţii, care s-a specializat în apatie şi imoralitate.

Nu trece mult până ce devine evident faptul că drumul lui Stelfox către succes este unul deloc sănătos sau sigur. Prezentând tendinte psihopatice evidente, Stelfox este hotărât să conducă industria muzicală, chiar dacă pentru a face asta va avea nevoie să îşi ucidă colegul drogat (James Corden) pentru a obţine o promovare la locul de muncă. Stelfox recunoaşte faptul că îşi trage sursa creativă din lăcomie şi invidie. Plimbându-se relaxat prin biroul său, Stelfox dezvăluie planurile operaţiunii sale.

Aşa cum se poate deduce din diversele sale monologuri, principiile pe care trebuie să le urmeze cei care lucrează în distribuţia muzicii sunt: 1) Nu te împrieteni cu nimeni. 2) Nu te referi la muzica în vreun alt mod decât de simplu bun comercial (iar valoarea acelui bun comercial depinde de cât profit poate să aducă). 3) Consumă cocaină în mod frecvent. 4) Dacă îţi pun cariera în pericol, fii dispus să îţi distrugi colegii. 5) Comportă-te precum un ticălos. Toate celelalte lucruri – precum empatia, vulnerabilitatea, emoţiile – sunt incompatibile cu producerea muzicii populare.

Urmăreşte online filmul Kill Your Friends 2015 (Ucide-ţi prietenii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare