Filme Online HD si Seriale Subtitrate

Keanu

Pisicul    

6,6 100 min AcțiuneComedie

6,6
IMDB: 6,6/10 8.485 voturi

, ,

SUA

339

Report error

Keanu – Pisicul 2016, film online HD, subtitrat în Română

Smoke şi Oil Dresden (Jordan Peele şi Keegan-Michael Key) sunt doi asasini care se duc într-o clădire unde se procesează drogurile aparţinând unui cartel mexican şi îi omoară pe toţi cei de acolo, inclusiv pe şeful King Diaz. Cei doi iau pisica lui Diaz, însa aceasta scapă din mâinile lor atunci când ei sunt distraşi pentru puţin timp de poliţie. Între timp, Rell (Peele), care tocmai a fost părăsit de iubită, se trezeşte cu pisicul la uşa lui şi imediat se ataşează de el, numindu-l Keanu.

Vărul său, Clarence (Key) vine să-l consoleze în legătură cu destrămarea relaţiei şi vede la rândul său pisicul. Două săptămâni mai târziu, soţia lui Clarence, Hannah (Nia Long), se duce împreună cu fica lor în oraş lăsându-l singur acasă. Rell, care acum e mai fericit de când are grijă de Keanu, se duce la Clarence să-l ia la un film. Când se întorc acasă, ei descoperă că totul a fost întors cu susul în jos şi că pisicul a dispărut.

Tulburat de pierderea pisicului, Rell îl ia pe Clarence şi se duce la reşedinţa vecinului său furnizor de marijuana, Hulka (Will Forte), iar acesta le spune că e posibil ca o gaşcă locală să fi greşit casa, el fiind ţinta lor şi nu Rell. Cei doi pun la cale un plan de-a se infiltra în gaşca lor şi îşi iau nişte nume de „gangsta”. Ei se duc la un club de striptease unde se întâlnesc cu Hi-C (Tiffany Haddish) şi aceasta, deşi sceptică în privinţa lor, acceptă să-i prezinte liderului găştii, Cheddar (Method Man), care-i confundă cu Smoke şi Oil Dresden şi îi cooptează cu bucurie în grupul lor.

Urmăreşte online filmul Keanu – Pisicul 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No links available
No downloads available

Filme similare